Fredagsverksted

Fredagsverkstedet er et tilbud til de som ønsker en repetisjon av utvalgte tema fra pensum. Hver samling består av tre timer delt i en forelesningdel og en øvingsdel.

Verkstedet er tilpasset timeplanene til MTING og MTGEO, men er åpent for alle som ønsker å delta. Det krever ingen forhåndspåmelding, og du kan selv velge om du ønsker å komme en eller flere av dagene.

Fredagsverkstedet er en light-versjon av lørdagsverlstedet. Det presiseres at innholdet i kursene til en viss grad vil overlappe hverandre.

Tid og sted

 • Fredag 5.november 13.15-16.00: Derivasjon
 • Fredag 12.november 13.15-16.00: Integrasjon
 • Fredag 19.november 13.15-16.00: Differensialligninger
 • Fredag 26.november 13.15-16.00: Rekker

  Alle samlingene er i S7.
 • Forelesning

  Hver samling starter med en forelesning fra 13.15-14.30. Vi går da igjennom dagens tema. Foreleser er Janne
  Svensson.

  Øving

  14.30-16.00 har vi felles øving. Vi regner da utvalgte oppgaver, både eksamensoppgaver og litt enklere oppvarmingsoppgaver (blir lagt ut på denne siden tirsdag før samling). Læringsassistenter under øvingen er Bjarte Rom og Janne Svensson. Dersom det er tid og behov, kan vi gå igjennom enkelte oppgaver i fellesskap mot slutten av samlingen. Oppgaven merket "dagens utfordring" blir alltid gjennomgått.

  Aktuelle temaer til eksamen

  Her kan dere finne aktuelle temaer til eksamen. Anbefalte oppgaver er gitt, og diverse (gode) tips er gitt. Vi kan selvsagt ikke garantere at dere kun vil få oppgaver fra disse områdene på eksamen.


  Lyst på et avbrekk, men samtidig lære litt mer om differensialligninger?

  Samle sammen noen venner og dann et etterforskningsteam (eller kjør et soloprosjekt). Start jakten!